Mareşal Fevzi Çakmak Pakmaya İlkokulu

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmasını sağlamaktır.

Başarılar: 12/12/2012 Tarihinde İlçemiz okulları arasında yapılan İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA" Yarışmasında öğrencimiz Burcu KABUK 3. olmuştur. 28/12/2012 Tarihinde İlçemiz okulları arasında yapılan " Bilgi ve Kültür Yarışmasında" okulumuz 3. olmuştur. 08/05/2013 Tarihinde İlçemiz okulları arasında yapılan "Tiyatro Yarışmasına" "Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne" adlı oyunla katılan öğrencilerimiz ilçe 3. olmuşlardır.

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:50 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA HAREZMİ, İSTANBUL´U OKUYORUM KÜTÜPHANEDE HAYAT VAR PROJESİ, VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ, BİR SES İKİ HAREKET PROJESİ, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Telefon - 0212 2179602

WEB - https://sislimaresalfevzi.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Gazeteciler Sitesi Sağlam Fikir Sokak No 7/1 Şişli İstanbul

Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - ESENTEPE MAHALLESİ GAZETECİLER SİTESİ SAĞLAM FİKİR SOKAK NO:7/1 ŞİŞLİ İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz İstanbul Şişli İlçesinde, Gayrettepe Metro istasyonuna 400 metre yakınlıkta Esentepe Mahallesi Sağlam Fikir Sokaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNDEDİR.